Nu ikväll har vi ätit thailändsk mat
med en supergod efterrätt
samt några glas rosévin.
Vi passar på att äta gott när
barnen är hos farmor & farfar.
Skämt och sidor, så är det så att
de är inte så förtjusta
i det vi precis ätit.
Denna efterrätt har vi någongång
för väldigt länge sedan ätit i Grekland.
Den är så enkel att göra
och den är dessutom väldigt god!
och den är dessutom väldigt god!
Recept:
2 dl matyoghurt
Jordgubbar
Solroskärnor
(man kan välja ex
cashewnötter istället)
Honung att ringla över
Njut av den härliga kombinationen
syrligt och sött!
Kram
Helena
7 kommentarer:
Vilken fin bild man möts av i headern här! härlig. Och tack för din fina kommentar hos mig, tack! Kram Linda
Vilken härlig kväll ni har haft.Man får ju passa på! ÅÅÅÅÅ va smarrig efterätt.Tack för receptet ser ju bara så gott ut.Ha det gott.Kraaam Rita ♥
Låter mysigt och gott:)
Kram
Låter gott! Måste testas!
Kram Lotta
Det där lät himla mumsigt, detta ska jag testa!
Ha en underbar semester vännen!
Kram
Vad gott det låter. Ska jag göra allt för att låta bli :-)
Ha det fint
Hej,
jag hittade hit när jag surfade runt på olika bloggar. Jag fastnade först för namnet på din blogg. Sedan jag har börjat läsa lite mer så "trivs" jag. Så jag kommer defenitivt att fortsätta "hälsa på" hos dig! Hälsn Therése
Skicka en kommentar