torsdag 13 januari 2011

Tankar

Har släpat mig fram på min dagliga promenad idag och delvis berodde det på den halkiga vägen. Men till den största delen har jag inte haft någon energi och jag har känt en oro i kroppen idag. Har haft idétorka när det gäller uppslag till något intressant inlägg. Det löste sig genom att Telias bredband låg nere stora delar av fm i mina trakter. Nu när det har hoppat igång, så vill jag delge er detta...

Min väg in i bloggvärlden började med att beskriva mina känslor när jag blev sjukskriven i mitten av november och det var min tanke att skriva av mig, förstod att många skulle känna igen sig och kanske ha varit där. Nu har jag en tid även visat vad jag tycker om att göra. Inläggen har varierat och det är roligt! Vet inte vad min tanke från början var hur jag sedan skulle gå vidare och utveckla bloggen med,  men självklart hade jag inte bara tänkt att beskriva tunga tankar. Det är ju trots allt roligt att kunna nå ut till så många som möjligt!

Till stor del är det tack vare er mina nya vänner som jag har fått inspirationen ifrån!
Vi ses där ute, kram till er alla...

Helena3 kommentarer:

the shed sa...

Hej, visst är det kul med bloggandet.
Alltid kul att göra någon glad, tycker jag. Det är ett forum där jag hittar mycket inspiration!

Kram Tina

Mina finaste sa...

Usch, jättetråkigt att du känner dig orkeslös! Jag började bloggandet för att jag tyckte att det fanns så mkt man vill dela med sig av. Som jag ser det kan det vara lika viktigt att delge glädje som mindre muntra tankar och känslor. Ingen är ju på topp jämt och det kan vara befriande och skönt att förstå att även andra kan ha det tufft.

Jag gillar iaf det du skriver, glatt som lite mindre på topp, och jag tror inte att jag är ensam!

Jag gillar din väskkrok massor och ska se om jag inte kan hitta den eller liknande.

Stor kram!
Marie

Helena sa...

Hej Helena det är Helena som är inne hos dig o kollar runt lite :-)Kul att du tittar in hos mig!
Vi verkar ju ha en del gemensamt som du skrev!
Visst är det kul med bloggandet!Jag har nästan helt slutat titta på TV :-)Det är ju så inspirerande att titta runt på bloggar o såå roligt att få kommentarer!!!
Ha det så bra Kramar från mig!
Jag tittar snart in igen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...