måndag 22 november 2010

Drömmar slår in

När jag var liten drömde jag om vad jag ville bli eller göra, så som många andra gör i den åldern. Sedan jag var sex år hade jag drömt om att åka till Australien och det blev av när jag var 21 år. Jag reste själv först till en brevvän i Singapore när jag ändå hade vägarna förbi! Därifrån kom jag äntligen till Australien, där jag även hade en brevvän jag delvis bodde hos. Annars reste jag runt i sex månader som var en helt underbar upplevelse!!

Drömmen om att sjunga låter kanske simpel, men det hör till att jag som yngre var blyg och inte ens vågade gå med i skolkören, fast att jag älskade att sjunga! Det stora steget tog jag för endast sju år sen, då jag gick med i en kyrkokör. Äntligen fick jag visa att jag kunde sjunga och idag är det den aktivitet jag utövar!

Det var en kall septemberdag 2008 och vi inväntade solen i många timmar. Att vara statist innebär lång väntan. När solen äntligen visade sig vid några tillfällen, så spelades några scener in och vi satt och solade vid stranden och det var en så härlig sommardag i juni! Det blev två scener till som jag var med i och när filmen "och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla" har premiär, så hojtar jag till!!!

2 kommentarer:

Marie Carlsson sa...

Åh, va härligt med drömmar som slår in! :) Va tufft och strongt att resa iväg själv, vilken härlig upplevelse! Det är så härligt och tillfredsställande när man känner att man uppfyllt något man tänkt på eller drömt om, som tex börja sjunga i kör. Något som jag tänkt länge och är så stolt över mig själv att jag vågade sjunga upp när jag ville börja i Sisters! (Där växte jag!) :)

Väntar med nyfikenhet på filmen!
Kram Marie

H sa...

Ja, det är roligt när drömmar blir verklighet! Att sjunga upp är pirrigt, har gjort det två gånger innan jag började i Sisters!
Filmen tar tid på sig att bli färdig, men hoppas på våren?
Kram H

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...