tisdag 21 december 2010

Några dagar kvar

till julafton och barnen räknar ner och det har de gjort nu sedan oktober månad! Tänk vilken härlig känsla att bara få vänta på allt roligt och spännande runt paket, tomte och julgodis i flera dagar. Barnen har flertalet gånger frågat när julstrumporna ska hängas upp? Det gör ju tomten när Ni sover svarade jag med självklarhet, men den gick de inte på. Synd att man inte kan lura dem längre;) Ska nog hänga dem på annan plats i år, bara för att få dem att fundera lite, hi hi...Jag hängde julstrumporna på garderoberna
 istället för dörrarna till deras rum


Idag var det tredje besöket hos läkaren och testet visade samma som förra gången, alltså mild depression medan ett annat test visade hög grad av utbrändhet. Energin finns inte längre, glömmer lätt saker och jag har en oro i kroppen. Det känns svårt att förklara hur jag känner just nu. Det kommer troligen att ta tid att komma tillbaka till personen jag var innan? Ska få en tid för samtal troligen med en psykolog. Det är svårt med tider den närmaste tiden, men efter helgerna hoppas jag få möjlighet till det.

Nu är det bara att ta det lugnt och se fram emot en härlig jul och vara med nära och kära. Vara med barnen, se på en massa filmer, vara ute mycket och bli frisk!

Helena

1 kommentar:

Maria sa...

Godmorgon!

Jag känner igen det du skriver.
Denna oro & ångest som är svår att få andra att förstå! Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...