Jag har gjort det förr och gör samma misstag igen. Det blir inte den där härligt sega kolan utan liknar mer knastrig dajm (inget ont om dajm, men...). Jag blir självklart besviken en gång och ännu mer besviken andra gången. Testade att ha den kortare tid inne i micron andra gången, men det hjälpte inte. Smälte även blockchoklad och penslade över. Sen var det nästa problem att skära kolan i bitar...gick inte kan jag säga utan jag fick utöva karate med kniven för att få den i bitar. Ja, ni ser varför ger jag mig in på detta med julgodis egentligen?? Slog i allafall in alla kolor i smörpapper och la dem i fin burk och dekorerade med ett julband.
Ser ju trots allt riktigt fint ut, eller hur?
2 kommentarer:
Det ser absolut jättejuligt o fint ut! O kolan är säkert smaskig även om den inte är så fin.. Jag har gjort samma grej i år, första försöket blev kolan mer som fudge, men så gjorde jag samma recept några dagar senare (eftersom den misslyckade blivit uppäten) o den blev så fin så! :) Tog dock slut idag så det blir en omgång till!
Hej!
Vad roligt att du hittat till mig.
Jag kände genast igen din blogg & det beror på att min mamma läser din blogg.
Lise-lotte Hendrén :)
Glad att jag också hittat hit nu.
Kommer gärna på besök igen! Trevlig helg! Kram Maria
Skicka en kommentar